-0515-442328-

woensdag 23 september 2015

onkruid eten

Ik weet nog dat ik zelf enorm verbaasd was, zevenblad pesto? Dat onkruid........ik moest het even verwerken! Vandaag de dag zijn er al heel wat mensen die regelmatig wat "onkruid" verzamelen om lekker op te gaan eten. Gister waren er zelfs al mensen te zien die zich zorgen gingen maken om de enorme hoeveelheden mensen die aan het wildplukken zijn!

Dit maakt wel duidelijk dat de met name "verstedelijkte Nederlander" meer vertrouwen heeft in de natuur, dan dat ze die in de voedingsindustrie heeft. De natuur werkt zonder smaakversterkers en andere e-nummers. Vee dat op een sterk bio divers landje hebben mogen grazen hebben ook bijna geen smaakversterkers nodig, om een smakelijk stukje vlees te bieden. Door het plukken kunnen we en heerlijk zuurstof happen, bewegen we lekker en hebben we een heerlijk maaltje bij elkaar gescharreld. Ook hier op onze camping groeit van alles en waarschijnlijk meer dan dat ikzelf nog kan bedenken. Ken jij toevallig een "onkruid"toppertje die straks in het nieuwe kampeerseizoen, samen met onze gasten, een maaltje bij ons bij elkaar gaan plukken? Geef ons dan die contact gegevens graag door, dan gaan we kijken of we een leuk arrangement in elkaar kunnen gaan zetten!
We zijn benieuwd welk onkruid dan opeens ook weer eetbaar is op onze camping!
Welk onkruid heb jij wel eens gegeten en hoe smaakte dat? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg. https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten