-0515-442328-

donderdag 24 september 2015

tja, wat is nu leuk he?

Af en toe heb ik het ook........wat is nu leuk om te plaatsen? Ik weet dat ik zeer regelmatig, nieuwe content moet plaatsen op onze verschillende kanalen. Het enige dat belangrijk is, is dat onze doelgroep het maar leuk vindt. Wat is nu leuk voor ze? We zitten in de allerlaatste dagen van het seizoen op onze camping, op dit moment niet een gast op het terrein.....wat wil je dan voor leuks laten zien?

Ik bedenk wat onze medewerkers aan het doen zijn. Irene is de inventaris van onze chalets in verhuisdozen aan het inpakken, een schilder is het eerste chalet al aan het schilderen en Mark is druk met grasmaaien. Maar kan ik daar dan wat "leuks" over laten zien? Tuurlijk ligt het meer aan mij dan aan de omstandigheden. Ik heb gewoon last van een writer's block, ben even niet zo heel creatief. Tja, wat is nu leuk he? Dat hangt natuurlijk erg af van je doelgroep maar toch kan je er wat algemeens over zeggen. Leuk is wanneer het;

  • de interesse heeft van je doelgroep
  • nuttig
  • persoonlijke of
  • vermakelijke
informatie biedt voor je doelgroep. Iedere keer dat we wat plaatsen, hebben we de kans dat onze doelgroep het zo leuk vindt dat ze het gaan delen. Dat betekent dat we telkens de kans krijgen om nieuwe potentiele gasten te bereiken, terwijl we vooral ook onze doelgroep, onze eigen "fans" meer aan ons binden. Een droomconstructie zou ik zeggen, en dat alleen met de inzet van wat extra tijd! Maar ja, met een writer's block valt het niet mee om "iets leuks" te melden. En dan is het niet een beetje tijd dat je investeert, maar een hele hoop tijd. Ik zit het web af te struinen, ik pak wat boeken uit mijn boekenkastje.....och nog maar even door een vakblad bladeren. En dan merk ik dat ik nog steeds geen onderwerp heb en al meer dan een uur aan het zoeken ben! Moet niet te vaak voorkomen, denk ik dan.
Heb jij dat ook wel eens dat je niet weet wat te plaatsen? En wat doe je dan? Ik ben heel benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten