-0515-442328-

vrijdag 20 mei 2016

altijd weer een feestje die verse bloemen

Elke week mogen we een bloemwerk ophalen bij onze huisleverancier, en elke week is het weer een verrassing hoe het stuk er weer uit ziet. Ik loop samen met Jacob naar de winkel en heb het over de bloemen: Joh, je hebt toch wel elke week weer opnieuw gasten die reageren op de verse bloemen. En Jacob reageert daar nuchter als altijd op: Dat zijn dan alleen mannen.

Misschien heeft hij gelijk, eerlijk gezegd denk ik ook dat het in negen van de tien keer de vrouw is die een opmerking erover maakt. Gelukkig zijn het vooral vrouwen, immers zijn het ook de vrouwen die de vakanties vaak regelen. Hun stem is meestal doorslag gevend toch? En eerlijk, ik denk wanneer je partner een leuke opmerking maakt over iets wat jezelf nog niet zag, je er zelf ook plots oog voor krijgt. Dus het effect dat we willen bereiken met al die verse bloemen, dat de gast de omgeving net wat prettiger en aantrekkelijker vindt. Dat bereiken we dan toch? En om die bloemen nog wat meer te laten toevoegen aan de omgeving, in dit geval de receptie, verwerkt Bloembinderij Valentijn er altijd al heerlijk riekende bloemen in. Want we weten allemaal, geur is misschien wel de meest onopvallende sensatie die het meest invloedrijk is op je beleving. Wij kijken elke week weer opnieuw uit naar de bloemen die we krijgen. En eerlijk is eerlijk, dat moet ik nuanceren tot alle vrouwelijke medewerkers. En onze vrouwelijke kamperende gasten, die worden er meestal ook extra blij van.
Want mensen houden van bloemen, vooral de vrouwen dan, dus. Ik ben benieuwd of jullie ook veel verse bloemen binnen je organisatie hebben. Zou leuk zijn wanneer je het ons laat weten hoe de reacties bij jullie daarop zijn, wees welkom de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten