-0515-442328-

dinsdag 3 mei 2016

we gaan los!

We hebben er zin in. Een hele winter lang hebben we er naartoe gewerkt. Het hemelvaartweekend. De vuurdoop, de start van het toeristen seizoen van onze camping. Alles moet dan klaar zijn.

Er heerst een gezonde spanning, zal alles wel functioneren zoals we hadden bedacht? Zullen meer dan 80 tenten, campers en caravans een beetje gefaseerd aankomen om bij ons te komen kamperen? Zal het terrein niet nog natter worden door regen? Allemaal vragen waarop we vooraf geen antwoorden op kunnen geven. Het is nu vooral "gaan met die banaan".
Maar wat hebben we er zin in, en wat is het mooi weer! Dat belooft veel goeds. We hebben op donderdag avond een theater productie, op zaterdag een bootcamp. Allemaal extra activiteiten en dan is het natuurlijk extra fijn, dat onze gasten dat optimaal met mooi weer, kunnen meemaken. Want daar gaat het om, dat we onze gasten mooie belevenissen geven, mooie verhalen bieden voor maandag op het werk. We gaan los, en we kijken uit naar eindelijk alle gasten die we mogen verwelkomen. We kijken uit naar de reacties, dat blijft altijd spannend. En onze afstudeerstudenten kijken uit naar het eindelijk kunnen gaan interviewen van de gasten. Eindelijk kunnen ze naast de maanden lange desk research, nu de gasten in het wild kunnen bevragen. We zijn benieuwd hoe de nieuwe chalets worden ontvangen, of de nieuwe koffie in het strandbarretje in de smaak zal vallen. Hemelvaart, het is toch als een lakmoes proef!
We gaan los, en wat hebben we er veel zin in! Mocht je nog geen plannen hebben, bel ons snel want wie weet heb je nog net een van onze laatste plaatsen. Wees welkom, de polletjes Watersport camping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten