-0515-442328-

dinsdag 31 mei 2016

uit je systeem gehaald worden

We leven in een vaak toch wel strak ritme. We werken op bepaalde dagen, met bepaalde tijden. Eten, drinken en slapen volgens toch wel redelijk zelfde patronen. De dagelijkse dingen doen we al heel veel op de automatische piloot. En dagelijks moeten we presteren, we moeten dit, of dat, zus of zo. En we willen de dingen ook nog eens goed doen als het even kan.
We vervullen vele rollen, als collega, als buurvrouw of man,  als partner als kind of zus of broer van. Misschien zelfs ook nog die als vrijwilliger. Maar hoe zorg je ervoor dat je kunt blijven doen, wat je doet? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie blijft houden?

Daarvoor is de vakantie bedoeld! De vakantie is een rustpunt tussen twee drukke en verwachtingsvolle periodes in. De vakantie moet er weer voor zorgen dat je daarna weer vol energie en inspiratie bent. Maar hoe zorgen wij er nu voor dat onze gasten ook werkelijk optimaal hun energie balans op peil krijgen? Wij verhuren wel grassprieten, maar we verkopen energie en inspiratie!  Daarvoor hebben we een aantal regels waaraan onze producten en diensten moeten voldoen:

  1. We zijn hier offline, omdat we dan beter in staat zijn om in het hier en nu te leven. Om echt even gas eraf te halen. De druk is dan even weg! Je bent niet met je hoofd in een andere wereld maar hebt dan echt real life quality time met je geliefden. Gewoon even, omdat we de keuze hebben. Wil je toch even online, dan zul je naar het centrum van het dorpje moeten lopen. (Vijf minuten)
  2. Beweging, we willen onze gasten zoveel als mogelijk verleiden om lekker veel te bewegen. Tentje opbouwen, de afwas doen, lopen naar het dorpje, zeilen, kano varen. Maar ook bieden we sinds dit jaar een bootcamp in het hoogseizoen aan. Lekker s'morgens de dag beginnen met helemaal los gaan!
  3. Voldoende rust bieden. Overdag als veel van onze gasten de hort op zijn, is het ook buiten gewoon goed lummelen bij ons. Gewoon weven helemaal niks doen.
  4. Veel tijd doorbrengen met je geliefden en omringt door toffe mensen. Met zijn alle in een kleine ruimte, midden in de natuur. Dat is het concept van kamperen. Op onze camping letten we erg op onze doelgroep. De meeste gasten die op onze camping komen kamperen noemen we wel gekscherend "de ontwortelde Randstedeling" of "de creatieve gek". Behoor je zelf tot die doelgroep, dan voel je je hier vast thuis! Wedden dat je hier potentiele vrienden van je rondlopen! Een gevoel van eenheid met een groep mensen maakt gelukkig.
  5. Ons werk, onze camping noemen we ook wel ons 6e kind. Het is onze grote passie, en dat voel je als gast. Dat inspireert je ook weer en niet zelden horen we dat onze gasten ook wel een camping hadden willen runnen.
  6. Door gezond te eten, krijg je ook weer meer energie. Daarom bieden we in ons strandbarretje Zimpel vooral gezond eten aan, vaak regionaal en biologisch geproduceerd en vanzelf geen frituur! 
We halen onze gasten graag uit hun systeem, uit hun dagelijkse sleur! Want juist door ongewone dingen te gaan doen, krijg je vooral veel energie en inspiratie. Het zijn de kleine en persoonlijke gesprekken die we met onze gasten hebben. Het zijn de wat ongewonere activiteiten die we aanbieden. Het zijn kleine, gekke grapjes die je hier en daar zal tegenkomen. Uit je systeem of zo je wilt, uit je comfortzone gehaald worden. Dat is wat we hier op onze camping graag doen, en dat is waar we goed in zijn. Het is zo mooi om te zien hoe onze gasten, gedurende hun verblijf, er steeds jonger en relaxter uit gaan zien. Kijk dat is waar we het voor doen, dat is ons werk!

We zijn benieuwd hoe jij vooral tijdens je vakantie je energie balans weer op peil brengt, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten