-0515-442328-

woensdag 4 mei 2016

welk toekomstbeeld heb jij voor onze camping?

Hoe ziet onze camping er in 2020 uit? Natuurlijk we hebben daar wel een droombeeld van. Maar eigenlijk zijn we wel heel benieuwd hoe jullie droombeeld voor onze camping eruit ziet?
Hoe stellen jullie onze camping in 2020 voor?

Wanneer we kijken naar bepaalde maatschappelijke trends zoals vergrijzing, denk je dan dat er ook op onze camping heel veel meer dan nu, oudere, belegen mensen kamperen? Of wat te denken van van de hang naar gezondheid, zijn er nog veel meer workshops en work-outs die te maken hebben met een gezonde levensstijl? Hoe denk je dat je zelf aan het kamperen bent? Kom je in een door jullie zelf meegenomen tent, caravan of camper? Of huren jullie hier een soort iglo tent die we speciaal voor jullie printen, hier terplekke?
Misschien zie je zelf nog wel een heel belangrijke trend die we nu nog even niet hebben genoemd. En hoe gaan wij om met dat nieuwe perspectief? Of zijn we van de aardbodem verdwenen omdat de camping plaats heeft moeten maken voor een waterstof fabriek voor deze regio?
We zijn heel benieuwd, want dat geeft ons vast weer inspiratie om nog beter ons voor te bereiden op de veranderende toekomst. De toekomst die zo snel veranderd en met zoveel verrassingen komt. We kijken uit naar jullie reacties, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten