-0515-442328-

zaterdag 14 mei 2016

de bootcamp

Een van de aanbevelingen van het afstudeer onderzoek van Dion was: organiseer regelmatig een boot camp op je camping. Dus hebben we afgelopen winter, tijdens onze "winterslaap" gekeken hoe we een bootcamp zouden kunnen organiseren.

Een bootcamp is op dit moment hip en hot, steeds meer gasten, vooral de kamperende gasten waarop wij ons richten, houden ervan om zich ook fysiek uit te dagen. Tuurlijk moet dat wel op een verantwoorde wijze gebeuren. En zo bracht dat ons om te gaan samenwerken met de professionele sportinstructeurs van de sportschool uit Sneek. Zij komen speciaal naar onze camping, met twee instructeurs zodat de kwaliteit en aandacht geborgen is. We hebben gemerkt dat het met de aanmeldingen spannend is. Gasten melden zich niet al spontaan aan, voordat ze er zijn. Een uurtje voor de start van de bootcamp lopen de aanmeldingen vooral binnen. Je kunt dan niet veel anders dan gewoon, maar rustig afwachten. In de hoop natuurlijk, dat de kosten van het inhuren van de sportinstructeurs uit zal kunnen. Natuurlijk moet het e.e.a. allemaal eerst nog wat bekend worden. Het is weer echt een dienst die in de markt moet worden gezet. Misschien hebben mensen geen sportkleding mee, misschien was het gekozen moment op de dag nog niet ideaal. Zo hebben we zelf ook een beetje gezocht naar het ideale moment voor onze gasten. We gaan het nu het hele hoogseizoen aanbieden op elke zaterdag ochtend, start om 9.30h. Zo start de gast lekker zijn dag, ontbijten, even afmatten, douchen en de hele dag dat lekkere gevoel dat je hebt na intensief sporten!

De bootcamp, die past ons prima! Leuk dat we weer door een van onze stagiaires op een goed idee zijn gekomen. Daar waren we zelf vast niet op gekomen. Of zou het liggen aan de naam BOOTCAMP, klinkt toch wel erg Watersporterig.....
Mocht je ook zin hebben, doe gezellig mee, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten