-0515-442328-

vrijdag 6 mei 2016

ik wil toch ook niet de goedkoopste vrouw zijn?

Ambachtelijk werken, de dingen naar je eigen hand kunnen zetten. Het is juist deze enorme vrijheid die het werken op onze camping zo leuk maakt. Want bij heel veel meeste campings zijn er hele strakke protocollen, is de proces bewaking gestuurd op efficientie en kosten beheer. En juist dat heeft bij ons niet de laatste stem!

Wij sturen waarde gedreven, dat wil zeggen, dat wat wij zelf vooral buitengewoon prettig vinden, dat doen we voor onze gasten. Nu hebben we op onze camping een boom gek geschilderd, er hangen houten paneeltjes met teksten erop. We ontwikkelen projecten met de creatieve sector zoals we dit weekend een theatergezelschap over hebben uit Schiedam. Daar hebben we de nodige tijd en moeite in gestopt en zou het uit kunnen? Kan het wel financieel uit? Past het binnen alle protocollen? We hoeven niet puur te sturen op de kosten, want we hebben niet de ambitie te zijn om de goedkoopste te zijn. Zelf heb ik ook nooit de ambitie gevoeld om de goedkoopste vrouw te zijn, waarom dan wel voor mijn camping? Wij stoppen liever het marketing budget in het ontwikkelen van toffe, creatieve en innovatieve projecten dan dat we mooie advertenties op laten maken. Want zeg nu zelf, stel je zou vanavond naar de theatervoorstelling op onze camping komen. Het is schemerig, gezellig druk. Je hebt al lekker gegeten voor je tentje, wijntje erbij. De zon gaat bijna zakken achter de horizon. De laatste goud oranje stralen laten het meertje rood opgloeien. Je bent in mooi gezelschap, en dan hoor je de eerste tonen. O, ja, er was een theatervoorstelling. Je pakt je zitzak op en loopt op het geluid af. En dan......
Tuurlijk weet je je dat over een paar jaar nog te herinneren. Toen we kampeerde daar op die camping! Je kent het wel, en dat is nu hoe wij liever onze camping in de markt zetten, met het ambachtelijk creeren van mooie momenten. En mooie momenten die zijn kostbaar, net als de vrijheid om de dingen naar je hand te kunnen zetten. Het een kan niet zonder het andere. Waarom zou je toch de goedkoopste willen zijn, je mist dan toch zoveel?
Ik ben benieuwd naar jouw idee, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten