-0515-442328-

donderdag 1 september 2016

in de kern van moeilijkheden, schuilen mogelijkheden.

De weg naar succes ging bij ons nooit in een rechte lijn omhoog. Sterker nog, wat is succes? Is succes dat we zoveel mogelijk geslaagde, creatieve projecten hebben kunnen ontwikkelen? Is succes een zo hoog mogelijke NPS score? Of is ons succes de omzet?

Tuurlijk is de omzet belangrijk, maar het is nooit onze wens geweest om zoveel mogelijk geld te gaan verdienen. Als we dat hadden gewild, dan hadden we de camping allang aan een projectontwikkelaar verkocht! Om je succes goed te kunnen definieren, moet je eerst weten wat je droom is. Waar wil je naartoe? Een ding wisten we zeker, van meer geld is zelden iemand echt gelukkig geworden. Maar van betekenis zijn wel. We hebben het in ons om mensen aan elkaar te verbinden, om mensen te inspireren. Tijdens een vakantie staan mensen voor deze beide zaken meer dan gemiddeld open. Niet zo vreemd om dan voor een camping te kiezen. We doen het nu al bijna dertig jaar, en nog steeds met heel veel plezier en vol energie! We dromen nog steeds van een ideale camping. Een camping vol met kamperende zielsverwanten, die genieten van de sfeer en de omgeving die wij ze bieden. Die ons een enorm hoge NPS score geven! Die alles wat onze camping uniek maakt, enorm waarderen.
Maar die droom komt (natuurlijk) regelmatig moeilijkheden tegen. Drempels die ons lijken te weerhouden van die droom. Eigenlijk zijn er altijd weer oplossingen. Blijf goed kijken naar je droom, en zie......daar komt links of rechts, altijd wel een mogelijkheid om de hoek kijken die je toch verder bij je droom laat komen. Neem wat afstand, bekijk de dingen in het geheel. Dan zie je vanzelf weer mogelijkheden, echt waar!
Hoe overwin jij de moeilijkheden die je visie in de weg lijken te staan? We zijn heel benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten