-0515-442328-

zaterdag 7 april 2018

tijd is geld, vrije tijd is goud

Tijdens je vrije tijd wil je het liefst zo snel mogelijk, zo veel mogelijk gouden momenten. Momenten waar je je weer mee kunt opladen. Gouden momenten, gouden tijden beleven. En dat betekent dat je vooral veel even moet loslaten, achter je laten.Om het gevoel van echte vrijheid te kunnen ervaren!

Kamperen is onlosmakend gekoppeld aan het gevoel van vrijheid. Even heb je geen T.V. , geen telefoon en geen dagelijkse sleur. Je hoeft niet in de hoogste versnelling het eten op tafel weten te toveren omdat je daarna weer naar een afspraak moet. Je hoeft niet voor een hele week boodschappen te halen, maar eigenlijk alleen even voor de komende uren. Een echte planning heb je nog niet echt.
hier kun je alles even helemaal los laten en genieten van het onhandige geklooi dat je hebt op een camping. maar het betekent ook, gewoon wel even rustig gaan zitten en genieten van de mooiste zonsondergang of regenboog. Voelen hoe de wind je haren streelt, een vliegje op je huid kriebelt en het water je blote voeten koelt. Even helemaal niets hoeven, even geen stress voelen en alleen maar alle gouden momentjes aan elkaar rijgen tot een mooi weekend. Zeker weten dat je maandag weer helemaal vol energie ertegen kan. Zeker weten dat dit misschien wel de beste therapeut is die je je kan wensen. Dit is wat we eigenlijk iedereen gunnen. Het hele kampeerseizoen lang.

Helaas hebben we niet meer voor iedereen een seizoenplaats. Sterker nog, we hebben er maar 40. Dus mocht je belangstelling hebben, wacht niet te lang, want voor je het weet, is het hier vol!
Bel ons gerust nu, we zitten er klaar voor 0515-442328 Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

1 opmerking:

  1. Thank you so much Muhammad for your nice compliments! Wish you and your family, all the best!

    BeantwoordenVerwijderen