-0515-442328-

zaterdag 28 april 2018

hoe stellen we ons maatschappelijk op?

Ik en Jacob moeten onze camping leiden. We moeten ervoor zorgen dat we vandaag, morgen en overmorgen voldoende brood op de plank hebben. We hebben niet alleen de verantwoording voor onze kinderen, maar zeker ook voor alle medewerkers.

Vandaag de dag is je verhaal, hoe tof je producten zijn, lang niet meer genoeg. Mensen willen graag weten hoe je je maatschappelijk opstelt. Hoe gaan we om met giftige stoffen? Hoe gaan we om met mensen met onze medewerkers en werken we wel met stagiaires? Hoe werken we samen? Hoe gaan we om met de mensen in onze regio? Met wie werken we samen en hoe? Hoe kopen we in? Hoe richten we onze processen in? Kortom, hoe stellen we ons maatschappelijk op!
Ook in moeilijke tijden moet je stand weten te houden. Juist dan moet je je rug recht blijven houden. We willen een voortrekkers rol als camping spelen in onze sector, om onze concurrenten in de goede richting te duwen als het gaat om Maatschappelijk Verbeterend Ondernemen. Dat is de rol die we hebben, als grassprietverhuurder. En dat verhaal, dat zullen we steeds weer verder verspreiden. Onze zoektocht daarin zullen we steeds weer opnieuw delen.

Hoe stellen jullie je maatschappelijk op? En hoe verspreid je dat verhaal? We zijn benieuwd, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten