-0515-442328-

woensdag 5 december 2012

Een prachtige seizoensplaats met eigen moestuin wil je toch niet missen?

En als je het juiste moment zoekt voor een mooie seizoensplaats, dan is dit wel het juiste moment. We beschikken nu weer even over een paar mooie seizoensplaatsen en zo juist voor de kerstvakantie, het moment waarop vele gasten gaan bedenken wat ze voor het nieuwe jaar willen. Een heel goed moment om niet mis te grijpen dus! Onze camping kenmerkt zich juist door de beperkt aantal seizoensplaatsen en het merendeel van de plaatsen zijn toeristische plaatsen. Er heerst een open, sportieve sfeer.

Op de vrijgekomen plaatsen mag je bv een leuke pipowagen plaatsen, of een mooi houten chalet. Graag helpen we je bij de zoektocht naar een mooi onderkomen. De seizoenssplaats, die kunnen jullie nu nog uitzoeken! Er is nu nog even keus, en mocht je een seizoenssplaats overwegen dan zou ik jullie dit moment adviseren. Natuurlijk heb je dan een paar maanden de tijd om uit te zoeken hoe je je onderkomen gaat inrichten, en wellicht dat je ook gaat bedenken welke groenten je in je eigen moestuintje wil planten of zaaien.
Heerlijk een plekje op steenworp afstand van het strandje en het water, omgeven door mooie bomen die beschutting bieden. Een plek waar je zielsverwanten zal ontmoeten, gegarandeerd een hoop buitenleven en genieten van de natuur! En dan op vijf kwartier rijden van Amsterdam!
Je eigen plekje, om elk weekend en de vakanties heerlijk tot jezelf te kunnen komen!
Wees welkom, Watersportcamping Heeg, De Polletjes.
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten