-0515-442328-

maandag 31 december 2012

Herkenbaar probleem

Ook wij hebben kerstvakantie en zo kwam ik gisteren in gesprek met een vriend van een vriend. Nee kamperen, en dan in Nederland, dat eh nu ja dat was niet zijn ding. Ja vroeger wel......
Dat hoor ik wel vaker, dat dat kamperen niks meer voor ze is. Maar als kamperen in Nederland niet veel meer anders voor je is geworden dan de dingen die je thuis doet met heel wat meer ongemak, dan snap ik dat volkomen.

Neem nu draadloos internet. Iedere camping biedt dat zo'n beetje aan, zelfs boeren campings. En het moet gezegd, de wens om op elk moment op internet te kunnen is best hardnekkig.
Maar na een paar dagen hier kamperen krijgen we toch ook heel vaak te horen, wat heerlijk, geen kinderen die aan het gamen zijn, geen partner die nog even, ondanks de trage verbinding, turend in de zon naar haar schermpje kijkt om te checken of het op kantoor nog wel goed gaat.
Heerlijk dat we gewoon met elkaar kunnen ontbijten en plannen kunnen maken hoe we die dag weer de omgeving gaan verkennen. Genietend van de vele culturele erfgoederen, een dagje zeilen met je eigen instructeur of met een stokje roeren in de kikkerdril......met volle aandacht!

Aandacht voor elkaar en aandacht voor je omgeving. Waar je eigenlijk het hele jaar al naar hebt verlangt.

Bij ons kan dat, want ook al pretenderen wij vernieuwend te zijn, geen wifi beschikbaar stellen is eigenlijk gewoon heel ouderwets, maar wel essentieel om echt te kunnen genieten van je spaarzame vrijetijd.

Wil je zelf ook ervaren wat er gebeurt met je als je niet de online wereld kunt induiken? Wees welkom,
De Polletjes, Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten