-0515-442328-

maandag 3 december 2012

Leven met de natuur

Een langzaam groter wordende groep mensen heeft steeds meer belangstelling voor de natuur. Niet verwonderlijk als we bedenken dat er een steeds groter tekort komt aan schoon water, schone lucht, voedsel voor een wereldbevolking van binnenkort 9 miljard mensen!


Maar wat betekend dat voor de camping? Binnen onze vier kernwaarden (methode VAMP) zit al nadrukkelijk de M van MVO. Onze nieuwe producten zullen we altijd confronteren met het VAMP-en. Maar vanzelf gaat dat deze ondernemer niet snel genoeg.
Wij vergroten onze kennis over dit onderwerp, laven ons aan beurzen en bladen. Maar ook aan de inspiratie die we krijgen van onze gasten.
Waren we een x aantal jaren nog zeer huiverig voor tuintjes bij onze seizoensplaatsen. We moesten er niet aan denken dat schattige kaboutertjes, windmolentjes en ander spul, in de mooiste bloemperkjes zouden sieren. Maar de vraag naar een eigen moestuintje vinden we helemaal geweldig.
En het mooie is dat onze gasten ook elkaars tuintje in de gaten houden, elkaars plantjes liefdevol verzorgen als de eigenaar er even niet is en de plantjes duidelijk hunkeren naar wat meer vocht.
En je ziet de kinderen van ook enorm genieten van het proces hoe die tomaat nu eigenlijk ontwikkeld.
Mooi is dat want op deze manier wordt de mind-set van mensen langzaam maar zeker veranderd, een stukje opvoeding en kennis die wordt opgedaan. Nu is het een kwestie van volhouden en elkaar blijven stimuleren in inspireren.
Help jij ons ook mee om onze kinderen een aarde te bieden met respect voor de natuur door de natuur helemaal te beleven?
Wees welkom, zeker ook met (je) kinderen!
Watersportcamping Heeg, De Polletjes
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten