-0515-442328-

dinsdag 29 november 2016

laat ze verlangen naar onze camping

Er zijn een aantal regeltjes waaraan we moeten voldoen willen we ervoor zorgen dat we onze potentiele kamperende gast ook een echte, bezoekende gast wordt. De marketing gaat over bereiken en beraken. Dat klinkt heel simpel, maar zo eenvoudig is het nog niet!
Er zijn websites vol geschreven met teksten waarin zoveel staat, dat je bij de hele lap tekst al denkt, hier heb ik geen zin in. Wanneer ik onze websites, terug in de tijd bekijk, valt het me op dat we vooral heel veel minder teksten zijn gaan schrijven en dat de foto’s mooier zijn geworden. We willen impact hebben, net als al onze collega’s en alle andere organisaties die wat aan de man willen brengen. Niemand zoekt immers een podium waar geen aandacht voor is. En toch zie ik vaak genoeg nog websites waar geen doorkomen aan is. Websites zijn van groot belang, maar ze is niet ons enige kanaal. Welke kanaal, welk middel je ook zult inzetten, je doet het allemaal om impact te creĆ«ren.
Wil je dat je organisatie blijft “hangen” en waardevol wordt gevonden, dan moet je zorgen dat je gast:
  • ·         Er aandacht voor heeft
  • ·         Het begrijpt en onthoudt
  • ·         Erin gelooft, het met je eens is
  • ·         Zijn hart een huppeltje maakt
  • ·         Ernaar gaat handelen
En ook dit is weer een luchtige opsomming, maar de uitwerking is nog niet zo eenvoudig. Ga er maar aan staan! Dat doen we met grote regelmaat, want waarom zou je je tijd en energie gaan inzetten, terwijl het nog maar nauwelijks zin heeft? Wij willen het steeds beter en beter doen, maar onze collega’s staan zeker ook niet stil! Altijd maar weer is er werk aan de winkel, of liever gezegd, werk aan de camping! Ook nu, tijdens onze winterslaap, is het een mooi moment om nog eens kritisch te kijken naar onze verschillende kanalen en middelen. Want ook wij zouden in het komende kampeerseizoen weer graag wat extra gasten mogen ontvangen. Omdat we dan sneller in staat zijn om alle gave projecten die we zo graag zouden willen uitvoeren, nog sneller te kunnen ontwikkelen. Mocht jij nog een toffe camping zoeken, of mocht je nog vrienden hebben die zoeken, laat het ons weten, dan sturen we je met alle plezier onze brochure toe en wie weet mogen we jou met je familie bij ons op de camping als kamperende gast ontvangen! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten