-0515-442328-

vrijdag 27 januari 2017

de kracht van het collectief

We weten het allemaal, samenwerken met andere maakt ons heel wat sterker dan dat we de dingen allemaal individueel gaan doen. Nu zal je zeggen dat je al heel wat samenwerkt met andere. Met leveranciers, met collega's met......Maar het kan altijd nog meer! Maar eenvoudig is het lang niet altijd, dat heb ik afgelopen week al weer eens gemerkt!

We waren al heel wat maanden bezig, met het ontwikkelen van een creatief project. Om eerlijk te zijn al meer dan 18 maanden. We wisten wat we ongeveer wilde, we geloofde er volledig in! Waren enthousiast en toch, toch bleek na een hele tijd dat de beoogde samenwerking met twee andere partijen toch niet zou gaan lukken. We hadden beide een toch wat andere richting voor ogen. Een ander gevoel bij elkaar. Tuurlijk is dat enorm jammer van alle gemaakte kilometers en uren die we er in hebben gestopt. Maar we hebben er ook weer veel van geleerd. Het was een interessant proces. En ja, nu moeten we gaan kijken hoe we nu de volgende stap gaan maken. Willen we nog eigenlijk dit project voort zetten? Is het haalbaar? Wat zullen we dan moeten gaan aanpassen?

Ik zou kunnen gaan verzuren en denken, dit doe ik nooit meer! Maar wat brengt me dat? Ik weet dat we onze camping juist kunnen onderscheiden door de creatieve projecten en samenwerkingen die we ontwikkelen. Juist onderscheidend vermogen, is onontbeerlijk! En dan gaan stoppen om op deze manier te werken? No way. We blijven doorgaan met samenwerken met de creatieve sector om creatieve projecten te ontwikkelen. Ook al weten we dat er heel veel in de loop der tijd, de eindstreep niet zullen halen. Dan nog zijn er genoeg, die uiteindelijk wel succesvol zullen zijn en ons juist dat onderscheidend vermogen geven! Die ons juist die extra toegevoegde waarde leveren, waar onze kamperende gasten zo dol op zijn.
Geen tijd om te verzuren dus!
Wanneer had jij geen tijd om te verzuren? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten