-0515-442328-

donderdag 12 januari 2017

onderdeel zijn van wat we willen dat het gaat worden!

Onze droom is een plekje in Nederland creeren waar het goed toeven is. Waar je weer helemaal op adem kan komen, om je beste zelf weer terug te vinden. Waar je prachtige ontmoetingen gaat vinden en waar je weer oog krijgt voor alle kleine mooie dingen die we hebben en die er zijn.

Maar we zijn er nog niet, we hebben nog genoeg werk aan de winkel. De pijlers voor dit jaar zijn dan ook vooral gericht op verbroedering. Maar hoe kunnen wij nu zorgen dat de verschillende groepen kamperende mensen, elkaar kunnen ontmoeten? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we elkaars anders zijn, waarderen in plaats van
(foto; Mr.&Mrs. Hospes)

veroordelen?
Dat begint met het creeren van een fijne en veilige sfeer. Muziek kan daarbij heel stimulerend zijn. Daarom hebben we op onze nieuwe site een kopje: Play & Stay toegevoegd. Juist mensen met creatieve talenten kunnen ons enorm helpen om hier een open en veilige sfeer te helpen creeren. Je hebt vast zulke mensen in je netwerk! Ken je ze, en weet je dat ze ook van plekken houden om hun vrije tijd op door te brengen, breng ons dan als je blieft met hen in contact! Hoe meer kunstuitingen op onze camping, hoe dichter we bij onze droom gaan komen.
We zijn heel benieuwd naar je reactie, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten