-0515-442328-

maandag 30 januari 2017

grasspriet verhuurder in hart en nieren!

1987, het eerste jaar dat we de camping "draaide". We hadden de camping gekocht, maar konden vooraf niet bedenken wat we allemaal mee zouden gaan maken in de loop van de tijd! We hebben heel veel avonturen beleefd met en door de camping. 1987, we begonnen vol enthousiasme, en dat zijn we nu, na al die jaren nog steeds!


Tuurlijk is er heel veel anders geworden in de loop der tijden. Het gedrag van onze gasten, de wensen en behoeften zijn veranderd. De markt is anders, en zelf zijn we veranderd. Kennelijk zijn we het enthousiasme blijven volgen, want nog steeds bestaat er volgens ons geen mooier werk, dan grassprieten verhuren! We leven met de seizoenen en in de natuur. We weten heel goed wanneer we het heel druk hebben, en wanneer het wat rustiger is. We weten wanneer we ons gerust kunnen gaan storten op het onderhoud en wanneer we er vooral met alle hens aan dek moeten zijn voor onze gasten. Onze kamperende gasten komen voor hun plezier, in de mooiste tijd van het jaar, nl. hun vakantie! We zien ze hier in een paar dagen tijd verjongen. We zien ze op hun mooist, heerlijk ontspannen met de mensen om hen heen die ze dierbaar zijn. Met gasten om hen heen, die zomaar hun vrienden hadden kunnen zijn. Sterker nog, er zijn hier al heel wat vriendschappen gesloten! We zien ze genieten, we zien ze uitrusten en we zien ze geinspireerd raken. En met alle medewerkers genieten we wanneer we worden bedankt door onze kamperende gasten voor de mooie tijd hier! Kijk daar doen we het voor! En dan mogen we ook nog steeds maar weer gaan zoeken hoe we onze camping nog mooier kunnen maken. Hoe we nieuwe belevenissen gaan creeren. Hoe we nieuwe dingen mogen gaan ontwikkelen. Ook al is het winter, en zijn we bezig met onze zgn. winterslaap, we werken nog steeds bijna elke dag op en aan de camping. Afgelopen vrijdag nog, toen had ik een afspraak met een architect in Eindhoven. Onderzoeken of we samen tot een nieuw vakantieverblijf zouden kunnen komen. Natuurlijk wel een verblijf waar onze gasten toffe verhalen van mee naar huis kunnen nemen. Ook het verblijf, de cabin of de cocon, moet ze kunnen inspireren. Een hele opgave dus. Maar prachtig om die zoektocht samen met potentiele project partners te kunnen onderzoeken.
Grassprietverhuurder, we zijn het in hart en nieren. En mocht je zelf ook ambities in die richting hebben, vraag ons gerust het hemd van ons lijf!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten