-0515-442328-

maandag 11 juni 2018

Da's gek!

We houden er zelf ook enorm van. Gekkigheid die ons doet verwonderen. De dingen net even anders doen dan de norm is. Verder is het totaal niet functioneel, laat staan practisch! Het maken van deze omhoogklimmende emmer was bovendien niet eens zo simpel om te maken. Waarom doen we het dan?

Ken je het verhaal van de paarse koe? Je zit in de trein en met een pittig tempo word je door het landschap gereden. In een van de voorbij razende weilanden staat een grote kudde koeien, met daarin slechts 1 paarse koe. De andere zijn allemaal de zwart/wit gekleurde koeien zoals je die heel vaak ziet. Wedde dat je nu juist wel die ene paarse koe opmerkt! Lees het boekje maar over de paarse koe. Het is vlot geschreven en beschrijft waarom alles dat buiten de norm valt, opvalt en in je geheugen gegrift staat. De kans dat je daar maandag op kantoor over gaat praten is groter dan dat je het zal hebben over onze speeltoestellen, om maar wat te noemen.
We hadden nog wat schattige kleine kinderlaarsjes van onze kinderen. We hadden nog een emmer en met wat kunst en vliegwerk wist Michiel dit gekke, maar ook opvallende ding, te maken.
We hebben het binnen opgehangen, omdat anders de emmer misschien wel vol met regenwater zou kunnen lopen. Dan wisten we niet zeker of de constructie daarvoor wel sterk genoeg zou zijn.
We hebben ze opgehangen op een plaats waar veel mensen samenkomen. Een goed bezocht raakmoment dus.
Dat is waarom we dit doen, en dit soort dingen zullen blijven doen. Omdat het onze gasten doet verwonderen. Omdat het ze een klein beetje meer energie zal geven en omdat ze onze camping dan nog langer zullen blijven herinneren. We doen dat liever met deze strategie dan met van die push berichten sturen. Dit past bij ons, en bij ons soort gasten. Omdat die het hokjes denken dat we allemaal doen, juist tijdens hun vrije tijd weer even goed los willen laten.
Heb jij nog ergens iets geks gezien, dat onze camping ook goed zou staan? Laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten