-0515-442328-

donderdag 21 juni 2018

zomer! We gaan bijna op vakantie!

Het is nu echt zomer. De vakanties staan echt nu voor de deur en dit is het moment waarop je als gast wel een keuze moet gaan maken of je nu naar Italiƫ zal gaan, of naar bijvoorbeeld naar Friesland. Dit is ook het moment dus, dat we onze potentiƫle gasten zouden moeten helpen om voor ons te gaan kiezen.

Gelukkig hebben het zonnige voorjaar en de mooie economische perspectieven al een positieve vibes gebracht. Daarnaast zorgen alle toffe projecten in de regio vanwege de Culturele Hoofdstad voor extra aandacht. Maar zelf zullen we ook moeten zorgen voor voldoende reuring en vooral, we moeten werken aan onze zichtbaarheid. Zijn we wel voldoende zichtbaar? Weten we onze gast wel voldoende te inspireren om voor ons te gaan kiezen?
Ik kan wel zeggen dat we vooral het hele jaar bezig zijn, om juist de komende vier weken te zorgen voor die zichtbaarheid en inspiratie.
Juist nu versturen we de persberichten over al onze komende projecten. Juist nu zorgen we ervoor dat er meer bloggers over ons schrijven.
En soms betekent dat, dat je nieuwtjes juist opspaart voor dit moment, of misschien wat naar voren trekt, zodat je nog net dit o zo belangrijke moment weet te benutten.
Weet wanneer jou doelgroep, wanneer jou ideale gast een vakantie keuze gaat maken. En zorg er dan voor, dat je dan ook echt aanwezig bent.
Ik ben benieuwd, hoe optimaliseer je bij jouw organisatie dit moment? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten