-0515-442328-

zaterdag 23 juni 2018

Innovation Games Friesland

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. De lang gekoesterde wens om de Innovation Games Friesland van Studio Why, naar onze camping te halen, werd uitgevoerd. EN HOE! Prachtige tenten werden opgebouwd, feestverlichting erin. Zitzakken, hangmatten en parasols werden neergezet en in houten kistjes werden inspirerende tools gezet.

De teamleden kwamen en even later kwamen ook de opdrachtgevers en andere nieuwsgierige. De hele week werd er vooral hard gewerkt, maar wel in een heerlijke buitenomgeving! Ik heb genoten en kan alleen maar in superlatieven denken. En ondanks de harde wind en wat regen die we gister hadden, kijken we terug op een zeer geslaagde eerste keer. Nu maar hopen, dat we dit event met elkaar nog eens mogen gaan organiseren. Want dit soort events, past ons als geen ander!
Vernieuwing staat centraal en dan komen er allerhande (veelal jonge) creatieve mensen die voor de eerste keer op onze camping worden verwelkomt. Precies het soort gasten, waar we er graag nog wat meer van zouden willen ontvangen!
Zeker zijn er ook nog kleine dingetjes die we een volgende keer net even iets anders zullen gaan aanpakken. Evalueren wat goed ging, wat beter of anders kan. Want ook dit is weer een leerproces voor ons. Omdat er altijd zaken zullen blijven, die voor verbetering vatbaar zijn.


We zijn benieuwd, heb jij binnen jouw organisatie misschien een challenge die je graag op ons volgende event van de Innovation Games Friesland zou willen neerleggen? Wees welkom, we komen graag langs om er samen met je over te sparren! Bel je me, 0515-442328, Karin/ Watersportcamping Heeg.

2 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie een geweldige plek en gastvrije mindset. We komen heel graag terug, hoe eerder hoe beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kees, dank voor je mooie complimenten. Wij kunnen niet wachten om de Innovation Games weer bij ons te mogen beleven!

    BeantwoordenVerwijderen