-0515-442328-

woensdag 6 juni 2018

honden aangelijnd

We houden niet van regeltjes, en toch zijn sommige regels echt nodig. Neem nu die van honden aangelijnd. Het is een dingetje voor zowel mensen die honden mee willen nemen naar de camping, als mensen die een hekel hebben of bang zijn voor honden. Ik moet de eerste gast nog ontmoeten die vertelt dat haar hond niet te vertrouwen is of een weglopertje is.

Mensen die bang zijn voor honden, allergiesch of er een hekel aan hebben, die zien liever helemaal geen hond, maar als er dan toch nog honden te zien zijn, dan natuurlijk aangelijnd!
Honden lopen hier nooit zomaar los. Ze zijn altijd even net losgeschoten of mogen tijdens het eten loslopen van de gast. Ze doen ze altijd direct aan de riem, wanneer ze er op aangesproken worden. Het kan zomaar zo zijn, dat ze even een paar dagen later weer loslopend worden gespot.
Daar is niks aan, om maar keer op keer dezelfde mensen,aan te moeten spreken op hun loslopende hond. Maar ze niet meer aanspreken is geen optie. Kijk maar eens op de reviewsite Zoover, daar wordt gezegd dat wij niets doen tegen loslopende honden. Het kan dus niet zo zijn, dat we over de camping lopen, zonder dat we de baasjes van loslopende honden niet aan spreken. Ook al worden we er zelf helemaal flauw van dat we keer op keer dezelfde mensen hierop aan moeten spreken.

Stel je voor dat we langs een loslopende hond fietsen en we spreken de eigenaar er niet op aan? Dat is in beginsel wat makkelijker voor ons, maar geeft op termijn alleen maar heel veel meer gedoe. Wanneer je regels hebt, zorg dan dat je ze ook naleeft met elkaar. is het niet meer nodig om een regel te hebben, onderzoek dan of je de regel gewoon kunt afschaffen. Hoe zou jij het regelen, zo dat en baasjes van de honden, en de andere gasten, samen een fijne tijd hier hebben? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten