-0515-442328-

donderdag 18 oktober 2012

Laat te wensen over

Om de aandacht te trekken van je doelgroep is een van de mogelijkheden het opwekken van nieuwsgierigheid . Wees mysterisch, dan ben je soms overtuigender!

Natuurlijk zend je op verschillende wijze je boodschap uit en hoop je dat deze door de door jou bepaalde doelgroep zal worden opgevangen. Vandaag de dag worden er zoveel boodschappen gezonden dat het echt nog een hele toer is om uberhaupt nog op te vallen. Je wilt kort en bondig, helder en vooral duidelijk je boodschap laten ontvangen, maar daarvoor heb je wel de aandacht al nodig van die persoon.
Door het spannend te maken, onvoorspelbaar en mysterieus te maken, prikkel je al op overtuigende wijze de ontvanger.
Vrouwen zijn daar al van ouds mee bezig. Kijk maar eens naar kleine meisjes in de supermarkt, die weten als geen ander de aandacht van hun vader te pakken en krijgen vervolgens alles gedaan!
Dat doen ze niet door gewoon iets uit het schap te pakken en helder kort en bondig te vertellen wat ze willen. Nee, dan wordt het kind betiteld als brutaal of wat dan ook. Nee heel geraffineerd, met flirtende ogen
pakt ze haar vader in. Ze houdt het spannend.
Wil jij ook eens ervaren hoe spannend het is op Watersportcamping Heeg? Vraag dan vandaag nog onze spannende brochure aan!
Wees welkom, De Polletjes Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten