-0515-442328-

vrijdag 28 juni 2013

elk jaar een project met de creatieve sector

En waarom doen jullie dat, Vroeg ze me. Ik kon alleen nog maar wat hakkelen, eigenlijk vooral omdat we het zelf zo leuk vinden......maar, vervolgde ik, het helpt ons ook bij onze positionering hoor!

Alsof ik een excuus moest bedenken. Hoeveel campings doen dit in Nederland? Samenwerken met de creatieve industrie? Steeds weer opzoek gaan naar ongebruikelijke samenwerkingsverbanden met een andere branche?
Na jarenlang consistent samenwerkingen met de creatieve industrie, hebben ons een prachtige groep gasten opgeleverd. Maar zeker ook een hoop publiciteit. Want een ding weet je zeker, als je de enige "gek" bent die binnen de recreatie steeds projecten met de creatieve sector bedenkt en ontwikkeld, dan komen daar vanzelf ook weer unieke en vernieuwende producten en diensten uit voort. En ja die krijgen aandacht van de pers.

Hetzelfde zou gebeuren als je steeds maar weer je camping gaat vermengen met bv de auto industrie. Een bevriend collega van ons is Mr. Audi. Ik ken niemand in Nederland die zo vol passie kan praten over Audi. Wat zou er gebeuren als hij heel intensief met Audi projecten zou ontwikkelen? Alle veldjes krijgen een naam van een type Audi, er wordt een testbaan aan de buitenkant van de camping aangelegd waarin gasten in de verschillende Audi auto's een testrit kunnen maken. Er zou een restaurant kunnen worden ingericht in Audi stijl. Dealers kunnen elkaar ontmoeten tijdens hun weekendje kamperen enz.
Wat raar dat hij dat eigenlijk niet doet? Zo kunnen we allemaal onze campings ontwikkelen met een eigen waarde voor een eigen publiek. Weg van de rode oceaan zou het boek Blauwe oceaan zeggen.
Ken je dat boek trouwens? Direct nu bestellen voor het weekend, verplichte kost zou ik zeggen!

Graag verwelkomen we jou op onze camping en laten we je al onze projecten die we samen met de creatieve industrie hebben ontwikkeld. Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten