-0515-442328-

donderdag 27 juni 2013

meer buitenlandse gasten bezoeken nederland

Het NBTC heeft net een vers persbericht de deur uit gedaan; ze verwachten meer bezoeken van buitenlandse gasten. Wat fijn, wij zijn er klaar voor!

In de markt zijn ALTIJD kansen. Zo zagen wij jaren geleden al dat Eelde een baanverlening aanvroeg. Dat betekent meer vliegbewegingen. We hadden nog geen idee welke landen dan "dichterbij" zouden komen, maar we gingen wel al aan de slag met heel europa. Een stagiaire deed onderzoek naar welke landen potentieel interessant voor Watersportcamping Heeg zouden zijn. Natuurlijk hebben we toen onze website in de belangrijkste talen laten vertalen. Andere studenten zijn toen aan de slag gegaan met een marketing communicatie plan. Zo is dat ook van bv de Spaanse markt gemaakt. En toen dat nog maar net af was, kregen we de vraag of wij een Spaanse student konden begeleiden. Het paste ons als een jasje. Jose heeft keihard gewerkt aan de Spaanse markt. Voor de Italiaanse en Franse markt gaan we nu opzoek naar stagiaires uit die landen.
Wat fijn om dan in een persbericht te lezen dat we deze zomer meer buitenlandse gasten gaan ontvangen.
Temeer omdat er in hetzelfde stuk te lezen was dat er wat minder Nederlandse gasten op vakantie zullen gaan, ook binnen Nederland zelf.


We hebben dus al drie jaar tijd geinvesteerd in het ontwikkelen van de buitenlandse markt. Het is dan mooi om te zien dat het dan toch zijn vruchten gaat afwerpen. Natuurlijk worden lang niet altijd je inspanningen beloond Garanties zijn er niet, maar niets doen is zeker geen optie!
Waar zie jij kansen in de markt? En heb je daar al wat mee gedaan? Doen hoor!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten