-0515-442328-

dinsdag 28 juli 2015

jezelf zichtbaar maken

Jezelf zichtbaar maken is in essentie wat marketing inhoud. Maar die zichtbaarheid die moet wel bij je passen, anders dan ben jij het niet en laat je dus niet jezelf zien. Hoe slim je het ook "verpakt" dan gaat het niet voor je werken!

Je moet dus jezelf laten zien, op een wijze die past bij jou, bij je producten en diensten en natuurlijk bij je gekozen doelgroep! Je hoeft dus nooit tegen je wil in actief te zijn op kanalen die je zelf niet ziet zitten. het zou zonde zijn van alle tijd en energie, want het zou toch niet echt gaan werken voor je. Dat betekent niet dat je dan dus maar nooit voorbij je comfortzone iets hoeft uit te proberen. Maar als je wat doet, moet je inzoomen op: Wie ben je, wat doe je, voor wie, waarom en waar wil je naartoe? Want de antwoorden daarop maken jou nu juist expliciet! Dit verhaal laat je aan de wereld zien. Het verhaal waaruit de liefde voor je vak en voor je gasten blijkt. Het is jou verhaal, het laat zien wat jou nu uniek maakt en waar je dat verhaal allemaal laat horen, dat maakt niet zoveel uit. Zolang het maar bij jou en je doelgroep past!
Wij vertellen ons verhaal maar op beperkte plaatsen. Je zult ons niet veel zien met een stand op een toeristische beurs, je treft ons ook niet aan in gidsen van een ANWB of VVV. En we zijn ook op heel veel Social Media kanalen niet te vinden en op sommige wel.
En de mooiste plaats waar wij het liefste ons verhaal vertellen, dat is aan de keukentafel van onze gasten. Dan zijn het onze gasten die aan hun familie en vrienden vertellen over ons. Ze zijn ons verhaal aan het vertellen. Het verhaal van onze camping, met onze unieke eigenschappen, met de mond tot mond reclame!. Dat is echt onze lievelings plaats, maar juist ons verhaal op die plaats vertellen, dat is misschien wel de meest moeilijke. Maar ook zoals je weet, de meest effectieve!
Ik ben benieuwd, waar vertel jij je verhaal? Waar maak jij je zichtbaar? Laat je het ons weten, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg, https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten