-0515-442328-

donderdag 23 juli 2015

juist in het hoogseizoen opzoek naar plaatjes en verhalen

 Het zijn lange dagen vol met avonturen en onverwachte belevenissen. En tussen al die uitdagingen door moeten we ook nog opzoek gaan naar verhalen en mooie plaatjes. Want juist nu bruist het van de mogelijkheden, nu moeten we die momenten pakken!

Kamperen is typisch voor kaaskoppen, van die mensen die meer dan gemiddeld wit zijn. En bij watersport is het nog mogelijk nog witter allemaal. Maar onze wens, onze ambitie is dat alle nationaliteiten zich thuis zouden voelen op onze camping en dus moeten we er hard aan werken dat iedereen zich ook wel herkent. We vroegen aan haar of we een foto van haar mochten maken, omdat ze zo'n mooie donkere huid heeft. Want als we een foto van haar zouden mogen maken en plaatsen op Facebook, dan zouden andere mensen met een donkere huid tenminste zich ook weer wat kunnen herkennen. Gelukkig ze vond het goed, ze had er zelfs lol in! Alle wensplaatjes en alle wens verhalen ze zitten in mijn hoofd en kom ik dan "iets" tegen dat past bij zo'n plaatje of verhaal uit mijn hoofd, dan is het vragen en doorpakken.
Vorig jaar kwamen twee dames plots aan op de fiets. Ze vertelde dat ze in hun jeugd samen hier op de camping een prachtige zomer hadden beleefd, en hoppa, daar hebben we dan weer een filmpje van mogen maken. Want er zijn veel verhalen die de moeite waard zijn om vast te leggen, en er zijn genoeg plaatjes die je nog mist in je beeldbank. Het heeft ons enorm geholpen om in de rustige wintermaanden alvast mappen aan te leggen met potentiele top verhalen en plaatjes uit oude tijdschriften die we zelf zouden kunnen vertalen naar onze camping.
Nu ben ik al jaren opzoek naar een hele oude oma, die nog steeds in een laser wil zeilen, lekker stoer, hangend in de banden........die zal toch ook ooit op onze camping komen?  Denk er maar eens over na, in de rustige winter. En is het dan hoogseizoen, en kom je ze plots tegen, dan is het een kwestie van vastleggen, want je weet al hoe je het ongeveer wil hebben!

We moeten juist in het hoogseizoen veel verhalen en plaatjes delen, want nu staan onze gasten meer dan gemiddeld open om naar jou verhaal opzoek te gaan. Ze checken je Facebook, je website en noem maar op. Dan wil je toch dat alles er zo optimaal mogelijk bijstaat en niet berichtjes van een week geleden?
Ben jij ook druk opzoek naar de avonturen, verhalen en plaatjes van jouw bedrijf? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten