-0515-442328-

vrijdag 13 juni 2014

bezoekje brengen aan een collega

Alweer meer dan anderhalf jaar geleden kwam het personeel van camping Bakkum onze camping bezoeken. En gisteren, hadden wij eindelijk de tijd vrij gemaakt om naar camping Bakkum te kunnen gaan. Het was misschien wel de mooiste dag van het jaar, een knal blauwe lucht, heerlijke zon en wind!

Voordat we naar de receptie gingen hebben we eerst een eigen "rondje" gelopen. We keken hier en daar en vinden daar dan ook wat van! Wat een toffe aanwijzingsbordjes, en kijk daar een vrije breiplaats! Twee zeecontainers aan elkaar geplaatst met daarin een filmhuis, compleet met echte bioscoop stoelen.
We gingen even in de supermarkt een lunche bij elkaar scharrelen en hebben die lekker op de vele picknick banken buiten op zitten peuzelen. We zagen hoe hartelijk de mevrouw van de viswinkel gasten begroeten. We zagen hoe de ramen van een restaurantje werden gewassen en we zagen nergens zwerfvuil liggen!
We roken de heerlijke pijnbomen en de ietwat zilte lucht. Hier is het goed toeven! Eenmaal in de receptie werden we verrast door de drukte en bedrijvigheid. Niet gek natuurlijk want in drukke dagen zijn er zomaar 7.000 gasten! Dat is wel even heel wat anders dan op onze camping!
En wat goed om met elkaar te kunnen praten. Hoe doen jullie dit, hoe kijken jullie daar tegen aan?
Natuurlijk hadden we dit al veel eerder moeten doen, kijken en praten met een collega. Want altijd heb je er wat aan, en vol nieuwe ideeen reden we weer naar huis. Het was weer een mooie dag!

Wanneer ben jij voor het laatst op bezoek gegaan bij een collega ondernemer? Moet je echt doen hoor!
En mocht je plannen hebben, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten