-0515-442328-

zondag 15 juni 2014

dromerige schoonheid

Hier heb je nog genoeg van die plekjes. Plekjes die je makkelijk laten dromen. Dromen over de mooie dingen die de toekomst wellicht nog voor jullie in het verschiet hebben. De atmosfeer, de prikkelloosheid, ik weet niet goed waardoor het komt, maar het is hier goed dromen!

Op een camping leef je over het algemeen dchter tegen de natuur aan, dan dat je thuis doet. je hebt veel minder machines, de muren zijn zo dik als het tentdoek is en je moet veel meer lopen. Lopen naar een toiletgebouw, een waterkraantje, naar het strandje.....
Maar dat is allemaal heerlijk wanneer je lekker de tijd hebt. En die heb je want anders was je niet hier!
Hoe heerlijk is het om te horen dat je kinderen op avonturentocht zijn gegaan met een simpel bootje zonder motor. Alleen met wat peddels kunnen ze zich een weg banen door de vele kleine slootjes die het Poelengebied rijk is. Ze ruiken het hooiland, een nieuwsgierige koe kijkt ze aan en loopt met ze mee op. Een libelle danst net boven het water en de wolken dansen door de warme zomerlucht.
Niet gek dat de natuur zo ontworpen is dat je er goed van kan dromen.
En misschien is het dat wel, wat je bij ons komt halen. Mooie nieuwe dromen, om weer vol vernieuwde energie aan te gaan werken!

Wat je ook gaat doen, deze zomer, ga vooral de natuur in en gun jezelf de tijd om heerlijk van de dromerige schoonheid te genieten. Laat die heerlijk inwerken op je, je zult zien hoe dat doorwerkt!
En mocht je met een simpel bootje bij ons willen komen dromen, wees welkom! De polletjes, Watersport camping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten