-0515-442328-

donderdag 12 juni 2014

op de plaats.........rust

Het is een toer om als grassprietverhuurder ervoor te blijven waken dat je gasten steeds maar weer die rust krijgen en vinden, die ze zoeken.
Wat de meeste hebben toch vooral rust aan hun hoofd nodig!

Onze grasmaaier, maakt geluid! Om nog maar niet te spreken van onze bosmaaier! Maar ook heel veel andere dingen maken geluid die niet bepaald bijdragen aan een rustige omgeving! Wat te denken van blaffende honden van gasten die denken dat hun hond echt niet blaft wanneer ze even weg zijn. Of de glasbak die geleegd wordt....een enorme herrie! De heggen die we knippen met de electrische heggenschaar, de tractor die wat te doen heeft. Allemaal ongewenst geluid voor werkzaamheden, die we toch moeten uitvoeren om onze camping er mooi uit te laten zien. Want ook het oog wil wat!
Dus plannen we zo veel als dat kan, de nare geluiden op momenten dat er zo weinig mogelijk gasten zijn, en op momenten dat het geluid zo min mogelijk irritant is. Dus niet al 's morgens om 7.30h het gras maaien, want ook al zijn er niet al te veel gasten door de weeks, die paar die er zijn willen dan graag nog genieten van hun bedrust. En dus plannen we dat zeker een uurtje later.
Maar zoals gezegd, ook geluiden die bv door de hond van de gast wordt geproduceert, daar moeten we wat van vinden. Dan rest ons vooral de gast erop aan te spreken.

Manager van geluid.....klinkt nog niet zo gek als je inspiratie hebt beloofd te verkopen!
Wat manage jij zoal? Ik ben benieuwd, wees welkom! De polletjes Watersportcamping heeg
https://www.facebook.com/campingheeg




Geen opmerkingen:

Een reactie posten