-0515-442328-

maandag 30 juni 2014

inspelen op gedrag met respect voor het imago

Nederland is het fiestsland van de wereld. Er zijn meer fietsen in Nederland dan bewoners! En we doen het graag en veel hier. Maar om nu prominent het fietsen te laten zien op onze site....past dat wel bij ons imago?

Het fietsen druipt nu niet van het vernieuwende, het is bepaald niet anders, maar het is zeker wel een MVO vervoermiddel. Hoe kunnen we dan dat wat we masaal wel graag doen, op een passende wijze in beeld laten komen?
We gaan het dus niet echt over fietsen hebben, maar over op de fiets van alles beleven. We gaan de mooiste tochtjes beschrijven. Zo hebben we al een prachtig tochtje waarbij onze gasten zelfs met echt rotweer nog razend enthousiast van thuis komen. Een fietstocht met de beurtveer! Je scheept om 9.30h in op het prachtige oude skutsje van Teun en Janna Lammerts. Ze helpen jou en de fietsen aan boord en dan vertrekt het skutsje met max. 12 personen. Meestal zeilend. Aan boord mag je meehelpen, maar het hoeft niet. Met noeste mankracht worden de zware zeilen gehesen, en binnen in de kajuit brand het kleine potkacheltje om de boel binnen lekker warm en droog te houden. Door de kleine patrijspoortjes kan je nog een beetje zien waar je langs vaart. Over het Heegermeer, door Woudsend en op naar het Slotermeer naar Balk. Dan is het middaguur en stap je uit. Vanaf Balk fiets je ca. 35 km. terug naar de camping. Onderweg fiets je langs leuke kleine Friese dorpjes, langs een boerderij waar je heerlijke verse vlierbloesemthee kan drinken (aanrader) en natuurlijk kan je het prachtige Jopei Huisman Museum in Workum nog bezoeken.
Een dag waar geen enkel uur hetzelfde is! En of dat nog niet genoeg is, wanneer je bij Gaastmeer aankomt kan je niet verder fietsen en moet je bij de boer aanbellen om je over te brengen met de (roei) boot naar de overkant.
Nog vier kilometer, man o man wat een heerlijke dag!
Nu alleen er nog voor zorgen dat we de meest hippe fietsen volgend jaar kunnen gaan verhuren. Dan hebben we met respect voor het imago, ingespeelt op het gedrag!
Hoe doe jij dat wanneer er een uitdaging ligt op het gebied van gedrag en imago? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersport camping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten