-0515-442328-

woensdag 26 november 2014

memorabele ervaringen door hostmanship

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk memorabele ervaringen creeren bij onze gasten. Immers, dat zijn de ervaringen waarover men verhalen gaat vertellen. Dat zijn de ervaringen die ervoor kunnen zorgen dat je ambassadeurs krijgt. En we weten allemaal dat een ambassadeur de snelste weg is naar een groeiend aantal gasten, maar er gebeurt nog veel meer....

Tuurlijk zijn het ook de producten die verschillig kunnen zijn, maar het meest is en blijft toch nog de memorabele ervaringen die van mens tot mens gaat. Of nog liever, van hart naar hart! Wanneer je hart een sprongetje heeft gemaakt, heb je vast iets bijzonders ervaren met een ander persoon. En weet je hoeveel plezier het geeft om een ander te mogen verwennen? En weet je wat er met je medewerkers gebeurt wanneer die jou gasten extra mogen verwennen. Niet een beetje, maar heel erg? Ze worden er zo blij van, daar kan vrijwel niets tegenop. Geen kerstpakket, geen verjaardags cadeau, geen schouderklopje. Dus waarom geven we onze medewerkers niet een verwenbudget zodat ze (in overleg) meer gasten komend jaar mogen verwennen. Natuurlijk maken ook dingen, producten een verschil. Maar de toegevoegde waarde van personen is toch het meest intens en verschillig.
Komend jaar gaan we nog meer sturen op het creeren van memorabele ervaringen. Ervaringen die het grote verschil gaan maken, die ervoor zorgen dat als de gast terug denkt aan zijn weekendje weg, er spontaan een grote glimlach op zijn gezicht komt, de ogen beginnen te stralen en hij begint te verhalen.......een echt verhaal, over een memorabele ervaring waarover hij graag verhaalt.
En ook Jacob zal gaan stralen wanneer je hem vraagt naar het trekker tochtje met Joost. Ik zeg niet dat het makkelijk is, steeds maar weer te kijken waar je het verschil kunt maken, waar je goed kan inspelen op de wensen en behoeften van je gasten. Maar ik weet zeker dat wanneer we allemaal net wat meer gaan doen voor de "Joost-en" om ons heen. Dan weten we zeker dat we het goede doen!
Ik ben benieuwd naar jou reactie, welke memorabele ervaring heb jij gemaakt? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten