-0515-442328-

dinsdag 18 november 2014

mensen mooi maken

Geen idee hoe oud ze is, maar ik krijg kortsluiting in mijn hoofd wanneer ik hoor dat "ze" al 12,5 jaar onderneemster is en eigenaar van de door haar zelf opgezette salon La Femme.

Een wonderlijke combinatie van kwetsbaar en duidelijk. Maar ook wars van gladde, commerciele praatjes en nog tips geven hoe je vooral niet teveel van haar producten tegelijkertijd moet aanschaffen of gebruiken. Ze viert haar jubileum een paar dagen met de mensen waardoor ze haar bestaansrecht heeft opgebouwd, met haar eigen klanten dus. En dat heeft ze echt dik aangepakt. Ze heeft de vrouw achter haar producten van JS, Jane Scrivner uit Engeland over laten komen die per klant wel een half uur klaar zit om echt te luisteren en kijken en zo de beste verzorgingsadviezen geeft. Daarna kreeg ik ook nog een heerlijke massage van een van de medewerkersters van Femke. Mensen mooi maken, een goed gevoel geven, dat is waar het bij Femke Buma om draait. Dat is ook wat je vooral voelt, en het voelt heerlijk. Even in mijn drukke bestaan een uurtje voor mijzelf, in een ontspannen en rustige omgeving. Ik hoef me niet te wapenen tegen gladde verkooppraatjes, ik kan me gewoon over geven aan de liefdevolle behandeling.
En wanneer ik "klaar" ben en in de spiegel kijk, met mijn vingers over mijn gezicht glij, dan lijkt het in ieder geval of ik er weer goed van ben opgeknapt. Ik trek mijn schouders nog wat meer naar achter, ik kan er weer tegenaan. En als klap op de vuurpijl krijg ik ook nog een tasje met verrassingen mee! Ik heb een heerlijk serum gekocht, een nieuwe afspraak in mijn agenda gezet. Niks geen gladde verkooppraatjes, niks vragen om een nieuwe afspraak. Dit gevoel dat ik hier mooier en ontspannender eruit kom, dat wil ik gewoon niet missen, hier verlang ik gewoon naar! Dat verlangen is vele malen sterker dan welk glad verkoopverhaal! Dit is echt, en dat voel je tot diep in je porien!
Hier wordt je mooier gemaakt en hier mag je komen genieten.
Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak, heerlijk! De polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten