-0515-442328-

dinsdag 5 juli 2016

de essentie van het samendoen

Die is vrij simpel, door samen te werken maak je elkaar sterker! Maar samenwerken is zeker niet simpel. Hoe groter het gezamenlijke doel, hoe makkelijker het wordt.

Daarom is het zo goed om zelf al goed na te denken wat het doel voor de potentiele samenwerking partner zou kunnen zijn. Daarmee kan je hem of haar laten zien wat het effect zou kunnen zijn om samen met je te gaan werken. Wij zitten midden in een juist opgestarte samenwerking. Met een media bureau uit het westen van het land en een theater regisseur. Het zijn weer wat ongewone, branchevreemde, partijen. Compleet voorbij onze comfortzone. Maar gelukkig wel creatieve "gekken", daar voelen we ons meestal wel goed bij, dat wel. Ons doel is de camping nog sterker positioneren als "paarse" camping. Onze kamperende gasten een 9+ ervaring bieden door verrassende avonturen en ervaringen. Het doel van het Media bureau is een podium waarop ze hun kunsten kunnen laten zien aan die paarse doelgroep. En voor de theater regisseur is het doel dat ze weer een prachtig theaterstuk mag ontwikkelen, creeren. Maar vanzelf gaat het niet, ondanks dat onze doelen elkaar prima aanvullen en er een groot gemeenschappelijk doel is. Het zit wel snor met het eigenaarschap, ieder van ons wil natuurlijk dat het een prachtig theaterstuk gaat worden. Ieder van ons is lekker ambitieus, we willen het beste van het beste dat haalbaar is. Maar we moeten nu hard gaan werken aan wat we echt willen, we moeten nu strategische keuzes gaan maken. Want de financiele middelen die dwingen ons daartoe. En dan moeten we zorgen dat de neuzen ook dezelfde kant gaan opstaan. Dat betekent veel praten en de waarom op gaan zoeken. Samen doen, het is zeker niet makkelijk, maar als het lukt dan is het effect toch gaaf! Dan blaas je zomaar je grootste concurrent van de kaart. Want door samen te werken is niet alleen een project sterker, je leert ook zelf weer heel veel van elkaar en van de ervaring!
Samenwerken, we doen het wekelijks, steeds weer met nieuwe projecten en partners. Mocht je denken dat ik je ergens mee van dienst kan zijn, laat het me weten!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten