-0515-442328-

zondag 17 juli 2016

soul in the game

Als eigenaar van de camping zijn we vanzelf begaan en betrokken bij het wel en wee van onze camping. We voelen ons werkelijk persoonlijk verantwoordelijk voor de camping. We voelen ons trots op onze camping, met alles erop en eraan. Dus zijn we ook trots op onze medewerkers en voelen we ons ook voor onze medewerkers verantwoordelijk.

We leggen onze hele ziel en zaligheid in onze camping. De camping runnen, betekent voor ons een manier van leven. Wanneer we horen dat de zeilinstructeur het zo goed heeft gedaan, zijn we oprecht trots op onze zeilinstructeur. Wanneer we een klacht krijgen over hem, en die is terecht, dan voelt dat als een persoonlijk falen. Dat gaan we dan oplossen. Want iedereen laat wel eens een steekje vallen, of gedraagt zich net even anders als anders. We gaan dan ons best doen om de klacht voor de gast op te lossen en vragen de instructeur wat zijn verhaal is. Maar er zijn ook onterechte klachten over medewerkers. Dan gaan we ons verhaal uitleggen aan onze gast. We nemen het dan altijd op voor onze medewerker. We staan achter onze medewerkers, we weten met wie we te maken hebben. We kennen hun kwaliteiten, maar ook hun zwaktes. Dat is niet altijd makkelijk, want ook wij zijn gewoon van vlees en bloed. Maar het is de enige weg naar een veilige werkomgeving, waarbij we veel vragen van onze medewerkers. Want wij geven ze een hoop verantwoordelijkheid en vrijheid, om hun taken zo te vervullen, dat de kamperende gast een 9+ beleving kan beleven. En om zo'n hoog bedrijfsdoel te kunnen dienen met een hoop eigen vrijheid en verantwoordelijkheid, dan heb je wel een veilige omgeving nodig. Je moet weten dat je "baas" achter je staat. Bijna zoals een moeder onvoorwaardelijk van haar kind houdt en achter blijft staan.
Soul in the game! Hoe is het bij jullie organisatie? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten