-0515-442328-

woensdag 20 juli 2016

de paden op, de lanen in

Onze gast die wil de omgeving verkennen. En hoewel de naam van onze camping doet vermoeden dat we vooral een watersport-camping zijn, wil dat niet zeggen dat onze gasten alleen maar op het water vertoeven. Net buiten het water, daar kun je ze ook nog in het wild tegen komen!

Zo met dat mooie weer is het al lekker vroeg heel erg druk. De toiletten en douches worden net wat eerder in gebruik genomen dan wanneer het weer grauw en grijs zou zijn. De boten zijn niet aan te slepen, net als de sup boards, surfplanken en kano's.
Maar onze kamperende gasten willen meer, ze willen ook de paden op, de lanen in. De een doet dat met een fiets, en weer een ander maakt een rondje met zijn hondje. Toch komen beide ook de receptie in om te horen welke tips we ze mee kunnen geven. Want iedereen die wil natuurlijk het beste van het beste zien.
Gelukkig krijgen we van diezelfde gasten ook weer heel veel tips over onze omgeving terug. Het is zeker niet de eerste keer, dat we een mooie tip krijgen, die we zelf nog niet kende!
Constant scherp zijn en blijven wat er zoal in de omgeving te doen is. Wat een gaaf restaurantje is waar we met een goed gevoel onze gasten naartoe durven te sturen. Steeds maar weer zoeken we nieuwe dingen, om onze gasten steeds maar weer mooie en nieuwe tips voor de omgeving te kunnen bieden. Want onze gasten, die willen wel graag steeds nieuwe dingen doen.
Nu zijn we zelf nog even 6 weken druk om zelf de paden op te gaan. Nu moeten we het even hebben van alle gave tips die we van onze gasten krijgen, maar straks eind augustus, dan gaan we zelf weer flink de hort op!
Wil jij hier de boel een keertje komen verkennen, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten