-0515-442328-

zaterdag 9 juli 2016

lekker kinderachtig

Nergens is het leven zo kindvriendelijk als op een camping! Als je kampeert, kan je heerlijk kinderachtig doen. Het leven is simpel en het is anders, en dat is een prima basis om heerlijk van alles te kunnen genieten!

Heerlijk de hele dag op je blote voeten kunnen lopen over het gras. Snoepen van al het (rode) zomerfruit, op insectensafarie gaan en genieten van de zomerse bries door je haren. Het zomerse leven is zoet op de camping. Je hoeft geen afwasmachines te vullen, je kunt weer lekker met je gezin de afwas doen in een teiltje. Er zijn altijd wel andere kinderen en grote mensen om mee te spelen. Er valt een hoop te ontdekken en je hebt heerlijk de tijd om gewoon even te niksen. Je huisje op wielen of aan haringen is zo klein, dat je je nog maar nauwelijks druk hoeft te maken over hoe het eruit ziet. Ik een vloek en een zucht heb je b.v. de hele vloer afgenomen. En een rommeltje is het toch wel met al het weinige dat je mee hebt moeten nemen. Een onbezorgde vakantie dus. En wanneer je ook nog eens binnen je eigen land op vakantie gaat, heb je niets meer te maken met lange en slopende reistijden door files en andere drukte. Eigenlijk is het leven als was je weer zelf een klein kind. Vol op avontuur en zonder zorgen! En juist dat maakt kamperen in eigen land zo leuk, want wie wil dat nu zo af en toe niet?
Het hoogseizoen staat in de startblokken, wij zijn er helemaal klaar voor, voel je vrij en wees welkom! We kijken naar jullie uit, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten