-0515-442328-

zondag 7 augustus 2016

1.000 ste blogje!

Telkens wanneer we naar een congres, workshop of masterclass ging schreven we achteraf, gewoon voor ons zelf een verslagje. Van elk vakboek schreef ik een klein uittreksel. En die verslagjes, die deelden we ook met onze stagiaires en medewerkers. Totdat een van onze adviseurs zei dat ik moest gaan bloggen!

En plots zijn we dan aangekomen bij onze 1.000ste blog! Dat is een hele mijlpaal, en automatisch gaan we terug in de tijd. Wat hebben we allemaal meegemaakt? Waar zijn we allemaal geweest en wie hebben we allemaal mogen ontmoeten? Het is al met al heel wat geweest. De verslagjes maken, of het bloggen, heeft ons geholpen om de dingen goed te kunnen laten beklijven. Maar doordat we van verslagjes naar blogjes ging, heeft het ons ook geholpen bij het verspreiden van "ons verhaal" en onze belevenissen op en rond het thema kamperen. Het bloggen heeft ons ook een podium gegeven, waardoor er meer mensen over de camping lezen. Niet zelden komen gasten hier na het lezen van de blogjes. Ze willen de camping dan ook wel eens in het wild ervaren! Dat is natuurlijk heel leuk en mooi, maar zeker zo mooi is, dat heel veel van deze mensen ons verder willen helpen. Ze gaan voor en met ons mee denken. En dat is natuurlijk altijd heel waardevol. Het houdt ons kritisch, en dat is buitengewoon belangrijk. Want een ondernemer heeft het erg moeilijk om een kritische massa om zich heen te hebben. Een ondernemer is in veel dingen maar een eenzame eenling, zo aan het stuur van zijn bedrijf. Er zijn maar weinig mensen die hem of haar, uit liefde, ongezouten zeggen wat er direct zou moeten worden aangepakt.

We zijn altijd al veel op jacht geweest naar meer kennis, meer inspiratie. Kijk alleen al maar naar alle blogjes die over de congressen e.d. gaan. We zijn ook altijd veel op zoek gegaan naar inspirerende plekken gegaan, waar we (vaak) door andere branches  werden geinspireerd. We hebben altijd graag geluisterd naar avontuurlijke, creatieve en slimme mensen. De mensen die zomaar onze gast hadden kunnen zijn. Mensen die vaak onze gasten werden. Duizend blogjes, het duizelt me bijna. Ik wil je bedanken voor de tijd die je stak in het lezen, in het verder delen en alle interacties! Ik hoop dat je ons nog zeker 1.000 blogjes verder blijft volgen. Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten