-0515-442328-

maandag 8 augustus 2016

we gaan voor goud!

Topsport en ondernemerschap hebben veel overlap, beide gaan voor goud! Wij hebben ook een droom, een visie: Wij willen voor de "ontwortelde randstedeling" een gouden plek bieden!

Een gouden plek is voor iedereen anders natuurlijk. Het goud zit hem in ons geval in:

  1. de ligging direct aan een mooi meertje, nog net binnen de bebouwde kom van het fotogenieke Heeg. Tegenover een prachtig natuurgebied!
  2. de gastvrijheid wij, onze medewerkers en onze producten zijn gastvriendelijk en verrassend.
  3. duurzaam dat zit hem in de relatie die we met onze gasten opbouwen, in de omgang met de omgeving, de medewerkers en natuurlijk met de aarde.
  4. projecten met de creatieve sector elk jaar weer hebben we minstens een project dat we samen met een partij uit de creatieve sector doen. De ene keer is dat met een opera zangeres, de andere keer met een groot design bureau en weer een andere keer met een theater gezelschap. Maar telkens weer zijn het juist deze projecten die onze grassprieten zo extra bijzonder maken.
De door ons zelfontwikkelde methode V.A.M.P. maakt dat we juist voor de doelgroep waarop we ons richten, een steeds meer gouden plekje ontwikkelen. Natuurlijk moeten we regelmatig testen of we nog wel goed bezig zijn, of we ons nog wel de goede kant op ontwikkelen. Tuurlijk zijn daar allerhande meet methodes voor, waar we ook naar kijken en die de boel zichtbaar maken. Maar we zijn ook zelf dagelijks toch al in contact met onze gasten, heel makkelijk vragen we precies die kamperende gasten, waar we er nog wel 100 meer van zouden willen hebben.
In het laag seizoen en in de winter periode gaan we meer dan gemiddeld de hort op. Kijken buiten onze eigen branche, naar congressen en workshops. En ook daar vragen we experts wat zij zouden doen wanneer ze onze camping zouden hebben.
Want een ding weten we zeker, we hebben keihard de kritische massa nodig om vooral niet te gaan dwalen en verdwalen op het pad naar de gouden plek!
Maar kijk nu toch zelf eens, is het geen plaatje?
We zijn benieuwd hoe jij stuurt op goud, misschien heb jij nog een gouden tip voor ons? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

2 opmerkingen: