-0515-442328-

zaterdag 6 augustus 2016

co creatie met gasten.

"Wat ben je weer creatief geweest!" roepen trouwe passanten. "De oude telefooncel is een kiss-box geworden!" Ik begin me snel te excuseren, en vertel dat dit idee toch echt niet van mij komt. Dit idee komt van Noor, een van onze jeugdige gasten die ons vertelde over haar goede idee.

Noor dacht dat de oude telefooncel eenvoudig omgeturnd zou kunnen worden tot een leuke kiss box. En voor de duidelijkheid had ze de metamorfose getekend. Mooie, wat theatrale, rode gordijnen zouden er rondom gaan hangen. Met een sierlijk bandje afgezet. Het woord telefooncel zou worden vervangen door kiss box. Wanneer wij nu de stof zouden willen betalen, zou zij (samen met haar moeder) de gordijnen in elkaar willen stikken. En zo is het gegaan. Het is inmiddels niet alleen een leuke, geheime kiss box, maar het is ook nog eens een hele goede verstopplek wanneer je verstoppertje gaat spelen. Tuurlijk loop je dan wel de kans dat wanneer je er wel uit komt, mensen gaan vragen of je lekker hebt gekust! De kiss box, gewoon weer iets geks en anders, omdat het weer een glimlach op je gezicht tovert. Zo wordt de camping voor onze kamperende gast net weer wat leuker! Hoe leuk is de wereld wanneer die niet alleen maar zo serieus wordt genomen. Dat wil niet zeggen dat je je gasten niet serieus moet nemen. Neem de gast en zijn toffe ideeen altijd serieus, immers is hun enige intentie om jou organisatie nog mooier, leuker en beter te maken. Ze willen dat hun verbeter punten een succes worden. Ze zullen ervoor zorgen dat nog meer mensen je organisatie nog leuker gaan vinden. Ze brengen je de verbeterpunten op een presenteerblaadje en heel vaak, heel vaak helpen ze je ook nog met het realiseren van hun idee.
Noor bedankt voor je prachtige idee! En alle andere Noor-en heb je een goed idee voor ons, we horen graag van jullie! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten