-0515-442328-

zaterdag 13 augustus 2016

complimenten moeten we ook delen!

Via twitter kregen we een prachtig compliment binnen: Soms kom je plekjes in Nederland tegen.... daar wil je nooit meer weg..
en dat moet je vieren met alle medewerkers. Complimenten geven energie, dat is wat we nu keihard nodig hebben!

De vermoeidheid van het hoogseizoen slaat langzaam maar zeker toe. En dan hebben we ook nog te maken met meer dan gemiddeld vochtig weer. Heb je wel eens nagedacht wat vochtig weer doet met bv een toiletgebouw? Je kunt er niet tegenaan werken, je hebt je dweil nog niet uitgewrongen, of de vloer is alweer vies gelopen door de gast die vanaf een zompig pad, naar binnen is gelopen. Hoe denk je dat de beleving in het toiletgebouw dan is? Tuurlijk krijg je dan vragen als: "Hoe vaak maken jullie het per dag schoon? "Dat doen we drie keer per dag, voor half negen s'morgens, midden op de middag en nog een keertje sávonds. Vaker lukt niet, dan zouden we tijdens de spitsuren onze gasten vooral in de weg gaan lopen. O, nee, maar dat is heel veel meer dan dat ik had verwacht! Waarom melden jullie dat niet in het toiletgebouw? En dus hebben we een briefje hangen, met daarop: Wist je dat....we drie keer per dag dit toilet schoon maken.
Maar toch voelt het alsof we hebben gefaald. Immers de gast krijgt niet echt een hygienisch gevoel bij het aanzien van allemaal blubberpoot afdrukjes op de vloer. En dat terwijl er echt steeds maar weer hard aan gewerkt wordt. Maar hier kan je niet tegenaan werken. Kortom, onze medewerkers hebben het zwaar. Juist dan is een compliment heel erg welkom, immers geeft dat direct veel energie! Daar gaan we van gloeien en groeien. Gelukkig hebben we maar een kleine organisatie, met een klein team van medewerkers. De lijntjes zijn uiterst kort, het kost dan ook weinig moeite om tijdens de pauze dit compliment even te vieren. We hebben gewoon even iets lekkers bij de bakker gehaald. Want, wat je taken ook zijn, met elkaar werken we aan een mooie vakantie ervaring voor onze kamperende gasten. De klachten delen we met elkaar, en complimenten moeten we met elkaar vieren. Dat is waar we het allemaal voor doen! Hoe doen jullie dat? Delen en vieren jullie ook met elkaar de complimenten?
We zijn heel benieuwd, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten