-0515-442328-

zondag 14 augustus 2016

alles is lego

Wanneer je je organisatie zou mogen opbouwen vanuit een bak vol lego, dan zou die er heel anders uit hebben gezien! Want dan is opeens alles met alles te combineren! Stel je bent een tandarts, veel kinderen zijn bang voor de tandarts, hoe cool zou het zijn wanneer je dan wat lego blokjes uit een pretpark zou pakken en een hele pretpark ervaring ervan zou maken!

Zoals het kind dat naar de tandarts gaat en plaats neemt in het achtbaan karretje, ipv een tandartsen stoel. In de behandelkamer staat het vol met prachtige planten, zijn er mooie beschilderingen aan de muur en plafond. Je waant je als kind dan in een hele ontspannen setting, in een soort van pretpark!
Wat zouden wij met de camping nog kunnen toevoegen of weg halen om de ervaring voor onze kamperende gast nog beter te kunnen maken, passend bij onze positionering. Je weet wel, dat we dan onze camping echt zo hebben ontwikkeld, dat werkelijk iedereen die tot onze doelgroep behoort, stijl achter over zal vallen van de ervaring?
Hoe zouden we onze wasserette er dan uit laten zien? Misschien zou die direct naast het strandbarretje staan, zodat je terwijl je je was laat draaien, lekker aan een goede espresso kan gaan nippen. Of wat te denken van de geparkeerde auto's? Als we die toch op een apart veldje zouden kunnen zetten met de weg om de parkeerplaats, zo te schilderen als een atletiekbaan! Wat zouden we met de loods doen, zou de wand van de loods veranderen in een klimwand?
Misschien moeten we van de winter maar eens allemaal legoblokjes gaan pakken en kijken wat we allemaal eenvoudig zouden kunnen veranderen op onze camping. Als alles als lego was, dan zijn er plots onnoemelijk heel veel mogelijkheden.
Heb jij zin om mee te gaan legospelen? Zullen we in de winter eens afspreken? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten