-0515-442328-

donderdag 21 februari 2013

camping in de rui

Zoals het ook in de dierenwereld heel gewoon is dat de dieren een nieuwe huid of vacht krijgen, zo is dat ook heel nuttig voor veel organisaties! Winkels doen dat zeer regelmatig maar bij ons soort bedrijven als een camping gebeurt dat veel minder vaak.
Raar eigenlijk toch?

Wat is dat eigenlijk, een nieuwe vacht? Een nieuwe vacht is een beschermlaag voor het lichaam. Maar een vacht regelt ook heel veel:

De lichaamstemperatuur
Het houdt ziektekiemen buiten de deur
Aan de vacht kan je de lichamelijke conditie aflezen
En terwijl ik me dat allemaal bedenk, vraag ik me af wanneer we met de camping voor het laast in de rui zijn geweest? Te lang geleden iig!
We gaan in de rui, in de voorjaarsrui wel te verstaan!
We gaan zorgen dat we er 1 april a.s. een heel gezonde, blakende en glanzende vacht hebben!
1 april, het is geen grap, maar de datum dat het kampeerseizoen weer begint op onze camping. Vol energie zijn we nu met het hele team keihard aan de slag. Jorn, Jelle-Wietse, Michiel en Jacob zijn volle bak aan de slag met de bomen. Marieke en Amaratha zijn de lavendelstrook helemaal onkruidvrij aan het maken. En op de receptie zijn de dames ook al flink aan de slag om onze vacht glanzend te maken, er is een nieuw welkomsboekje in de maak, er worden mooie stappen gemaakt met Social Media en ga zo maar door!

Met elkaar zijn we hard en vol enthousiasme aan de slag, om zo straks, als jullie ons weer bezoeken, een prachtige vitale vacht te hebben.
Nu zijn we nog even in de rui, wanneer gaan jullie in de rui?
Wees welkom op Watersportcamping Heeg, want door jullie hebben wij het mooiste werk!
De Polletjes, Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten