-0515-442328-

donderdag 14 februari 2013

De toekomst is niet voor bange mensen

Bijna niets zal blijven hoe we het nu hebben. En dat is eng wat dat betekent dat er veel anders zal worden. Maar waarom vinden we dat zo eng? Waarom zou het niet gewoon spannend zijn?

Gisteren was er een beeldend kunstenaar Daan Roosegaarde en hij had het er over dat we straks een pilletje kunnen slikken waardoor we licht gaan geven! Dat is makkelijk, dan hoef ik mijn licht op de fiets niet meer aan als ik in het donker ga fietsen, hoor ik onze zoon zeggen!
En dat spaart weer een hoop hard trappen!
De nanotechnologie stelt ons in staat om nooit meer ons textiel te hoeven wassen, het is zelf reinigend. Ook Akzo Nobel heeft zelf reinigende verf ontwikkeld, daardoor hoef je dus nooit meer je kozijnen af te soppen. Vanzelf veranderen er ook zaken waar we nu nog geen weet van hebben, die we best wel zullen gaan missen. Maar om nu bang te worden voor de toekomst?
Ga mee met de flow en geniet van al het nieuwe, zou ik zeggen. Het is een spannende tijd met heel veel mogelijkheden, kansen. En als grassprietverhuurder zijn wij natuurlijk gek op kansen!

Welke verandering, welke kans lijkt jou voor onze camping de meest waardevolle?
Laat je het me weten? Ik ben benieuwd naar je reactie!

Wees welkom, De Polletjes, Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten