-0515-442328-

maandag 12 oktober 2015

durf radicaal te denken!

Durf jij alles overboord te gooien om geheel opnieuw je producten aan de man te brengen? En wat zou je dan allemaal anders doen?
Natuurlijk zou je niet alles hetzelfde doen zoals je nu (al jaren) je organisatie hebt ontwikkeld!

Disrupters kunnen gewoon opnieuw beginnen, die worden door niets of niemand gehinderd en pakken makkelijk een heel stuk marktaandeel op de zwaktes in de markt. Ze maken betere producten en/of bouwen sterkere relaties! Bam, en weg is een heel marktaandeel van je! Zorg er dus gewoon voor dat je zelf steeds je eigen disrupter bent en kom dan niet met antwoorden als, ja maar zo is dat nu eenmaal in onze sector! Want dat is wel het meest dodelijke antwoord dat je zelf kan geven. Dat werkt zo verlammend dat er nooit de goede innovatie bij jou zal gaan ontstaan!
Durf radicaal te denken, durf in je hoofd totaal opnieuw te beginnen, en kijk dan wat je zou doen! Wat heb je dan nodig, welke relaties moet je dan nog aan gaan en welke middelen mis je dan nog?
Als wij toch opnieuw zouden mogen beginnen, stel je toch eens voor! Dan denk je toch niet dat we uberhaupt nog energie zou gaan afnemen van een energiemaatschappij? We zouden energie leverancier worden! Dan denk je toch niet dat we auto's op het terrein zouden toestaan, al dat blik, dat wil je toch niet. En dan zou iedereen kunnen komen wanneer ze zelf zouden willen komen, en kunnen vertrekken wanneer ze dat zelf willen. Op de minuut zouden ze betalen voor dat wat ze hebben afgenomen. En we zouden een pendeldienst hebben met andere collega's van en naar de vlieghavens, we zouden eten uit eigen kweek aanbieden en we zouden. Elke avond zou er een verrassings optreden in het theater op de camping zijn en ........nog heel veel meer. Stel je toch eens voor dat we opnieuw zouden kunnen beginnen. Stel je voor dat jij opnieuw kan beginnen, wat zou jij dan doen?
Ik ben heel benieuwd naar je antwoord, ben jij straks de nieuwe disrupter van je eigen branche?
Laat je het ons weten, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten