-0515-442328-

donderdag 22 oktober 2015

WHAT IF, toekomst van de vrijetijd

Hoe gaan we over 30 jaar om met onze vrijetijd? Waar zit vooral de pijn die we weg moeten zien te nemen. Waar gaat het naartoe? Ik kan niet anders zeggen dat een DDW daarin erg helpvol kan zijn. Loop er rond, kijk, zie en vraag veel!

Gaan we over 30 jaar nog ons kantoor uit om even weer energie te krijgen om vervolgens weer hard en efficient te kunnen gaan werken? Wat als we ons dan even in een andere wereld wanen door even een brilletje op te zetten? Waarom moeten we zelf nog met andere praten over hoe we ons voelen, wanneer de ander dat zo kan uitlezen van je data op je T-shirt? Hebben we dan trouwens nog een buurvrouw met een troostend kopje koffie nodig? Immers de computer die de data uit mij leest, heeft mij allang allerhande tips gegeven hoe ik me weer goed zal gaan voelen. Gaan we nog in onze vrijetijd, vrijen met andere, we gaan misschien wel helemaal niet meer dood en wat is dan nog de betekenis van voortplanting? Lustige kicks krijgen we vast door ons te wanen in een andere wereld of we drinken een drankje waarover Roald Dahl het in de vorige eeuw al had. En wat gebeurt er met al die mensen die zich hebben afgezet tegen al die privacy dingen en economische systemen. Je ziet nu al van die communities overal en ergens opdoen. Mensen die in een commune totaal zelf supporting zijn. Die hoeven niet te werken, die doen gewoon de hele dag al dingen die ze vaak er leuk vinden. Die hebben vrijetijd al niet meer nodig, want werken en vrijetijd zijn hetzelfde. Vrijetijd, is dat iets waarvan we straks zeggen; "zo 20e eeuw"!
Wat zal dan straks ons verdien model zijn? Wat doen we dan met al die grassprietjes van onze camping? Wat doe jij dan? Wat als.....
Wil je een klein inkijkje in de toekomst, ga dan naar de Dutch designweek en beleef de toekomst!
Ik ben benieuwd naar je reactie, wat neem jij mee naar huis van de DDW?
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten