-0515-442328-

maandag 5 oktober 2015

trucje om meer bezoekers naar je website te verleiden?

We gaan vliegen op Amerika! Daardoor keken er direct heel wat meer mensen op de website van Ryanair. Maar helaas, inmiddels al meer dan een half jaar geleden aangekondigd, maar nog steeds geen ticket via Ryanair te boeken naar de states. Vandaag alweer een aankondiging dat ze de prijzen drastisch zullen gaan verlagen.....

Waarom Ryanair dat doet, dingen aankondigen die ze waarschijnlijk niet echt zullen gaan doen? Om heel veel meer bezoekers naar hun website te laten gaan. En we weten allemaal dat heel veel meer bezoekers ook zullen gaan zorgen voor meer boekingen. Het is dus een trucje. Ik vraag me af of het trucje lang stand kan houden. Hoe lang kan je dingen blijven rond toeteren die je zeker niet van plan bent om na te komen, die veel meer bezoekers naar je website verleiden en uiteindelijk ook tot meer boekingen zullen gaan leiden. Op een goed moment trapt niemand er toch meer in en ben je totaal je geloofwaardigheid verloren? Of is het menselijk brein ook hierin te verleiden zolang het maar gaat over sterke prikkels die onze diepste drijfveren triggeren? Kunnen alleen hele grote merken zich dit veroorloven? Hoe onbetrouwbaar kan je als merk worden, terwijl je toch maar blijft groeien en groeien? Ik hou er niet van, mensen zo om de tuin heen leiden, misleiden! Ik hoop dat het een trucje is dat we niet meer zullen pikken. Eerlijkheid is een groot goed, betrouwbaarheid toch ook? Die twee zaken gaan toch hand in hand?

Ik ben benieuwd wat jij hier van vindt, staplaatsen, vliegen naar de states, en prijzen halveren....
Een website bezoeken en daar echte informatie vinden, eerlijk en verdiende aandacht krijgen van de pers, daar geloven wij in. En daarom werken we weer een hele winter lang aan echte innovaties, aan nieuwe acties en aan een nog iets betere camping dan afgelopen jaar. We doen dat met heel veel plezier en krijgen de meeste energie ook van de reacties die we ontvangen. Laat ze maar vliegen met hun vliegtuigen vol gasten die misleid zijn. We gaan ons maar weer liever verbazen en verwonderen over andere zaken....Waar verwonder jij je over? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten