-0515-442328-

dinsdag 29 januari 2013

Boefke

Vanmorgen had ik, samen met onze nieuwe afstudeerstagiare Wilmer een gesprek bij de culturele hoofdstad 2018. En raad eens, ik mag gewoon heerlijk gaan dromen bedenken! Mooiere opdrachten voor creatieve gekken als mij bestaat gewoon niet! En dat alles in de oude gevangenis van Leeuwarden, een betere setting bestaat er haast niet voor een vrije geest!

Al tijdens het gesprek werd ik steeds maar weer gestimuleerd om zo snel als maar kon, zoveel mogelijk van mijn ideeen en projecten te gaan spuien.
Dit had ik niet verwacht. Dat komt omdat ik dit zelden zo mee maak! Meestal krijg je van die mensen tegenover je die dan gaan JA MAAR-en.
Je weet wel, mensen die je droom dan weinig realistisch vinden. En eerlijk is eerlijk, heel vaak zijn ze dat ook niet. Heel vaak blijkt dat de tijd er niet voor rijp is, of dat je de verkeerde mensen hebt getroffen.
Maar nu, mocht ik met terug werkende kracht gewoon al mijn dromen spuien en werd ik gestimuleerd om nog meer dromen te creeren!
Je snapt wel dat ik helemaal vol energie uit Leeuwarden terug kwam. Want ik geloof dat evenementen meer dan wat dan ook ons brengt naar:
           * meer verbinding met elkaar als mensen
           * meer beleving
           * betere leefbaarheid
           * betere economie
Om maar wat te noemen dus. Ik zou zeggen, genoeg redenen om nog meer bruizende evenementen te organiseren in het Friese.
Wij gaan er nog harden aan werken!

Wanneer laat jij je opsluiten en onder dompelen op onze camping? Dan ga ik je alles laten beleven wat er te beleven valt! tenmisnste, als je durft he!

Wees welkom, De Polletjes, Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten