-0515-442328-

dinsdag 15 januari 2013

wij geven u een afhankelijk advies!

Geen mens gelijk en geen situatie gelijk! Maar ook bij ons heeft elk veldje zijn eigen karakter en kenmerken. Dat vraagt dan natuurlijk om een afhankelijk advies.

Graag horen we van onze gasten waar ze van houden, wat hun wensen zijn en wat essentieel voor ze is. Dat kan je volgens ons niet makkelijk in een vragenlijstje stoppen. Het is gewoon maatwerk, elke keer weer opnieuw zoeken we samen met onze gast naar de best mogelijke plaats. En hoewel de kampeerplaats van groot belang is, is het ook belangrijk om te weten wat onze gasten hier zoal zouden willen doen en willen ontdekken.
Wat het zal je wellicht verbazen, maar tijdens het hoogseizoen is het merendeel van onze gasten de omgeving aan het verkennen. Via land of water, maakt niet uit. Het is dan fijn dat wij ze gevraagd maar ook ongevraagd kunnen wijzen op de verborgen pareltjes en mogelijkheden hier in de omgeving.
Een paar jaar geleden werden we nog als een soort dwazen bekeken; kan er bij jullie niet online worden gereserveerd?
Nee, want het hoeft voor ons als grassprietverhuurder niet makkelijker worden gemaakt. Het proces van reserveren hoeft niet efficienter als dat zeer ten koste gaat van het maatwerk en de beleving.
Het reserveren moet al een feestje zijn, want dan is het voor ons ook een feestje!

Wij geven graag afhankelijk advies, we zitten er klaar voor!
Wees welkom, de Polletjes, Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten