-0515-442328-

vrijdag 11 januari 2013

Scharreljacht

We hebben net de masterclass van de bekende trendteller Adjiedj Bakas gevolgd tijdens de vakantiebeurs. Natuurlijk samen met onze stagiaires. Want zoals jullie weten nemen we zoveel en zo vaak als dat maar kan, onze stagiaires mee naar zakelijke bijeenkomsten.
Maar goed, Adjiedj vertelde in moordend tempo over alle trends en ontwikkelingen die hij verwacht.
We gaan weer op scharreljacht!

We gaan mensen weer in het wild ontmoeten, mensen die van buiten de branche komen. De outsiders. Dat hebben we nodig om onze creativiteit opnieuw te kunnen aanspreken, om tot vernieuwende ideeen te kunnen komen. Kijk daar worden wij dan weer heel blij van. Want als je ergens goed op scharreljacht kan dan is het wel bij ons!
KAMPEREN, lekker vrij en makkelijk met weinig comfort en een hoop avontuur je vrijetijd doorbrengen!
En alleen maar heel leuke, onbekende om je heen waar je zomaar mee aan het kletsen bent en voor je het weet heb je ze uitgenodigd om samen te gaan borrelen. En wie weet schrik je van jezelf hoe je plots met allemaal onbekende zo gezellig zit te eten en de meest wonderlijke gesprekken mee aan het voeren bent.
De drank, de vrijheid en de vrijetijd opgeteld met onze leuke gasten. Daar kan toch alleen maar iets moois van komen. En voor je het weet heb je elkaar gevonden binnen je werkgebied.
Samen in een volkomen vrije situatie, elkaar ontmoeten. We gaan op scharreljacht, doe je mee?

Wil jij ons verslagje ontvangen van de masterclass van Adjiedj Bakas? Stuur je me dan even een mailtje
De Polletjes Watersportcamping Heeg, wch@watersportcampingheeg.nl
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten